Poziv na 15. Skupštinu HČD-a

Hrvatsko čitateljsko društvo poziva na 15. (izbornu) skupštinu i stručno predavanje koje će se održati u petak, 22. travnja 2016. od 11 sati u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić”, Ljudevita Šestića 1, Karlovac.
Izborna skupština HČD-a održat će se 22. travnja 2016. u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” u Karlovcu, s početkom u 11.00 sati. Prema Statutu HČD-a, svaki član ima pravo kandidirati se za predsjedništvo HČD-a pa molimo sve članove da svoje prijave/kandidature za predsjednika ili dopredsjednika HČD-a za mandatno razdoblje 2016.-2018. pošalju na hcd.hcd@gmail.com najkasnije do 14. travnja.
Kako svaki ogranak ima pravo biti predstavljen na Izbornoj skupštini bilo predsjednikom ogranka ili delegatom, molimo da najkasnije do 10. travnja dostavite ime delegata koji će na Izbornoj skupštini predstavljati Vaš ogranak i samim time glasovati za novo predsjedništvo.
Nakon Izborne skupštine u 12 sati održat će se vrlo interesantno predavanje “Projekti i inicijative za poticanje motivacije za čitanje u Njemačkoj“ predavačice Imke Hanssen s Akademije za poticanje čitanja Donje Saske. Predavanje je organizirano u suradnji s Goethe-Institutom Hrvatska.

Poziv na 15. (izbornu) Skupštinu 2016.

Hrvatsko čitateljsko društvo © 2014 Frontier Theme