e-Bilten

Hrvatsko čitateljsko društvo uređuje za svoje članove, ali i sve zainteresirane e-Bilten, elektronički informacijski servis na kojemu Društvo predstavlja svoj rad te prikuplja svježe informacije o temama od zajedničkog interesa https://hcdbilten.wordpress.com/

U e-Biltenu možete pročitati kratke i nešto dulje vijesti i informacije o hrvatskim čitateljskim klubovima te kratke književne preporuke. S lijeve strane bloga pratite pojedine rubrike, događanja i važne datume iz kalendara HČD-a, Goodreads listu HČD-a kao preporuke za čitanje te druge zanimljive blogove.

Pozivamo vas da se pretplatite na e-Bilten Hrvatskog čitateljskog društva. Prijavu za praćenje e-Biltena možete pronaći u izborniku s lijeve strane. Predlažemo da odmah po primitku e-maila za potvrdu odaberete upravljanje pretplatama (manage subscriptions) i namjestite frekvenciju primanja e-mailova na jednom tjedno (weekly). Dobra je mogućnost i primanje e-mailova jednom dnevno ako vam tako odgovara.

Format e-Biltena planiramo razvijati ovisno o interesu i angažiranosti suradnika stoga ste svi pozvani na suradnju!! (Kontakt: hcd@hcd.hr)

Autorica koncepcije je Ana Sudarević.
Uredništvo:  Kristina Čunović, Ana Sudarević, Snježana Berak

Upute autorima priloga: https://hcdbilten.wordpress.com/obiltenu/ 

Hrvatsko čitateljsko društvo © 2014 Frontier Theme