Stručni skup – obavijest

Hrvatsko čitateljsko društvo tradicionalno obilježava Međunarodni dan pismenosti stručnim skupom kojim okuplja stručnu javnost i potiče rasprave o pismenosti i dobrobitima čitanja u hrvatskom društvu. Ovogodišnja tema Pismenost i kultura čitanja u doba promjene svakako je aktualna i ide ukorak s vremenom. Obljetnica koju obilježavamo, prilika je da saznate o nastojanjima HČD-a da tijekom 25 godina postojanja bude prisutno. Najavit ćemo sve naše pozvane izlagače i njihove teme, predstaviti naš novi broj časopisa Hrčak, a na samom kraju proglasiti pobjednike 15. foto natječaja Smješak… čitajte! Kroz webinar će vas voditi predsjednica HČD-a Snježana Berak, moderatorica Margareta Matijević Kunst i urednica Hrčka Kristina Čunović, a trajat će 45-60 minuta.

Na samom kraju objavit ćemo link You tube kanala Školske knjige na kojem će biti u cijelosti sva izlaganja s ovogodišnjeg skupa.

Ujedno Školskoj knjizi dugujemo veliku zahvalu na podršci koju nam daju već petu godinu i u ovoj novo normalnoj situaciji.

Poveznica za prijavu je

 https://skolskaknjiga.webex.com/skolskaknjiga/onstage/g.php?MTID=e9588255f7f69f25b051adbcf1f86a4fc

Ljubazno molimo da obavezno uz prijavu navedete svoje ime, prezime i točnu mail adresu kako bismo vas evidentirali i poslali vam potvrdu o sudjelovanju. 

Hrvatsko čitateljsko društvo © 2014 Frontier Theme