HČD na skupu HUŠK-a

Povodom obilježavanja Međunarodnoga mjeseca školskih knjižnica 2016. Hrvatska udruga školskih knjižničara organizira u Rijeci 21. i 22. listopada 2016. šesti samostalni Stručni skup “Čitanje i odrastanje” i bavit će se temom čitanja koja je povezana s odrastanjem, kako pojedinca tako i društva u cjelini.

Stručni skup HUŠK-a namijenjen je školskim knjižničarima Republike Hrvatske i stručnjacima koji se bave školskim knjižničarstvom i ima razinu državnoga skupa, a održava se u Grand hotelu Bonavia pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

U kongresnoj dvorani Grand hotela Bonavia održat će se predavanja o čitanju na različitim razinama, o tome koliko čitamo, o čitalačkoj zrelosti Hrvatske… O tome će govoriti ugledni profesori i znanstvenici s Filozofskog fakulteta u Rijeci i u Zagrebu te stručnjaci iz srodnih ustanova i neprofitnih udruga.

Ispred Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” i Hrvatskog čitateljskog društva na skupu sudjeluje dopredsjednica HČD-a Kristina Čunović s izlaganjem “Čitalačka zrelost Hrvatske”.

Program i detalji skupa: http://www.husk.hr/poziv-na-strucni-skup-hrvatske-udruge-skolskih-knjiznicara-citanje-i-odrastanje/

Hrvatsko čitateljsko društvo © 2014 Frontier Theme