10. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!”

Uključite se u 10. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” kojeg organizira Hrvatsko čitateljsko društvo, a ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti. Natjecati se mogu fotografi amateri bez obzira na dob. U natječaju se može sudjelovati s najviše tri rada koji trebaju prikazivati osobu koja čita. Kriteriji za natječaj obuhvatit će maštovitost i kreativnost fotografskog rada te iskrenost doživljaja autora. Ocjenjivačku komisiju imenovat će organizator natječaja, Hrvatsko čitateljsko društvo koji će od ukupnog broja prijavljenih radova na natječaj odabrati 3 pobjedničke fotografije. Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail hcd@hcd.hr

Fotografski natječaj počinje 1. srpnja i traje do 1. rujna 2015. godine, a pobjednike ćemo proglasiti 8. rujna 2015. na stručnom skupu povodom Međunarodnog dana pismenosti koji je ove godine tematski posvećen ranoj pismenosti i poteškoćama u čitanju.

Pravila foto-natječaja

Fotografski natječaj podržava Hrvatska zajednica tehničke kulture – Hrvatski fotosavez. Za ljubitelje fotografije i čitanja održat će se 4. srpnja 2015. od 10 sati foto-radionica “Smiješak…čitajte!” u prostoru Fotokluba Bjelovar na poticaj HČD-a u organizaciji Narodne knjižnice “Petar Preradović” Bjelovar.

Veselimo se vašim radovima!

Plakat Smijesak_citajte 2015

 

 

Hrvatsko čitateljsko društvo © 2014 Frontier Theme