Podrška Natjecanju u čitanju naglas

Hrvatsko čitateljsko društvo pruža podršku nacionalnom Natjecanju u čitanju naglas koji će se ove godine održati u Sisku, 19. i 20. studenog 2015. godine.

Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak poziva knjižničare, učitelje i profesore da se uključe u 3. nacionalno natjecanje u čitanju naglas. Natjecanje je namijenjeno učenicima osnovnih škola od 3. do 8. razreda. Obzirom na ciljeve Natjecanja, koji su u skladu i s ciljevima našeg Društva, a uključuju promicanje književnosti i čitanja, osobito poklanjajući pažnju djeci i mladima u stjecanju čitateljskih navika želja nam je potaknuti i aktivirati članove da se uključe u Natjecanje.

Podrška koju bismo željeli pružiti uključivala bi suradnju predsjednika Ogranaka HČD-a u svakoj od županija s knjižničarima te profesorima književnosti. Na taj način bismo potaknuli učenike na prijavu za natjecanje te im dali podršku da se uključe i na taj način pokažu svoje sposobnosti, talente i razviju ljubav prema čitanju.

4_plakat

Sve materijale vezane uz Natjecanje možete pronaći na mrežnim stranicama http://www.nkc-sisak.hr/natjecanje-u-citanju-naglas/

Budite sudionici velike svečanosti knjige i čitanja i odazovite se našem pozivu, pošaljite upit na e-mail hcd@hcd.hr a mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Hrvatsko čitateljsko društvo © 2014 Frontier Theme